Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obyvatelé astrálu

11. 7. 2010

Stejně jako náš hmotný svět má své obyvatele, tak i astrální. Narozdíl od naší planety jsou však roztroušeni po různých sférách, které jim náleží. Platí však stejná věc, že v nižších je jich přece jenom více, stejně jak zde na zemi. Především, jak vás napadlo se jedná o nebožtíky, ti neobývají pouze jednu sféru, ale můžeme je nalézt po téměř všech sférách, s tou podmínkou, že výše se dostanou ti lidé, kteří jsou více duchovně založení a to nejen z teoretického hlediska. Největší materialisti a skeptici ve vše nadpřirozené zaujmou po smrti nízkou sféru astrální úrovně, naproti duchovněji založenější lidé, včetně astrálních cestovatelů budou mnohem výše . Nejsou to však jen oni.

Jsou zde i bytosti čistých živlů, což jsou Salamandři ( oheň ), Sylfy (vzduch ), Undiny = Rusalky ( voda ), Gnómové  ( země ). Možná nyní zíráte s určitým posměchem, ale tyto bytosti jsou stejně tak skutečné, jako vy, nebo já a nejsou tedy výmysly pohádek, ovšem astrální cestovatel je bez řádné přípravy nepotká. Jelikož při setkání s těmito bytostmi jsou kladeny různé podmínky, jejichž nedodržení může vést a vedlo by k smrti astrálního cestovatele, tak zde nenaleznete jakýkoli návod na setkání s nimy.

Dále jsou to pak andělé, duchovní strážci a vůdci, elementárové, elementálové, larvy, fantómové, démoni a samozřejmě zde také můžete narazit na další astrální cestovatele. Z každou zde vyjmenovaných bytostí se můžete setkat a navázat s ní kontakt. Stejně jako tomu je u lidí, můžete narazit na dobré a zlé bytosti. Stejně jako, když jdete na ulici, tak nevíte, kdo z vašeho okolí je dobrý a u koho je tomu naopak. Pokud vás potká nějaká bytost s negativními vlastnostmi, tak z toho pro příští cestování vyvstane strach a příště již nebudete tak moc chtít opustit tělo.

Jako první vás napadne, jak se s tou nějakou bytostí dorozumíte. Po chvilce přemýšlení snad každého z vás napadne telepatie. Jedná se o tak zvanou kosmickou řeč - řeč myšlenek a idejí. Neexistuje tedy něco jako jazyk, kterým se hovoří. Každý slyší toho druhého v řeči, která je mu nejbližší - u nás tedy v češtině. Každý takto kontaktovaný vnímá tak, jak je zvyklý. Když se dorozumíváte s nějakou bytostí telepaticky, tak slyšíte její myšlenky jakoby uvnitř vaší hlavy, zcela jasně a srozumitelně. Dle vašeho osobního přesvědčení záleží jen na vás, ke kterým silám tíhnete, jestli k dobrým nebo zlým. Rozdíl je obrovský, ty dobré vás plně neuspokojí tím, co vám mohou nabídnout, pokud se nejedná o znalosti. Hlavní je, že vám neublíží. Démoni však nabízejí mnohem víc, jako třeba bohatství, slávu, vědění, moc nad životem a smrtí, zní to lákavě a je opravdu těžké některým svodům odolat, ale nakonec by jste na to doplatili. Dejme tomu, že byste kontaktovali nějakou bytost a uzavřeli s ní pakt. Po zbytek života, nebo na nějakou dobu ( Faust měl smlouvu s Mefistotelem na 24 let ) by vám ochotně sloužil, nebo jeho poddaní. Vše co by jste chtěli a co by bylo v možnostech oné bytostí, by se stalo. Avšak po vypršení lhůty, nebo po smrti by jste se odebrali do sféry oné bytosti a sloužily pro změnu jí.

Zdroj : Internet

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cc

(karel, 22. 6. 2011 9:20)

to jsem nevěděl dobrý článek až budu pokročilejší zkusím

Odkial infa?

(Darwinas, 5. 3. 2011 13:28)