Jdi na obsah Jdi na menu
 


Telepatie-jak na ni

10. 7. 2010

Cvičení je takové, že jeden člověk (vysílač) se koncentruje se na určitý předmět a snaží se jej 'předat' jinému. Příjemce dělá nějakou poznámku a zkouší se to vše s novou kartou. Když se to vše skončí, oba ověří jak jim to šlo. Pak si vymění role. Po třech, čtyřech takových cvicích, jsou lidé většinou natolik unavení, že je lepší s telepatií na nějakou dobu přestat.

Někteří lidé jsou lepší přijímače a jiné vysílače. Nemusíte vůbec sedět přímo před sebou. Můžete se domluvit, že v tolik a tolik hodin bude jeden z vás odesílat, a ten druhý bude přijímat úplně někde jinde. Pak se můžete nějak vyměnit své názory.

Na začátek doporučuji vyzkoušet Zenerovy karty, ale taky vám nemusí vyhovovat. Pro některé lidí je jednodušší přijímat, nebo odesílat barvy. Pokud máte dobrou imaginaci, můžete zkusit právě tuto možnost, nebo někde sehnat nějaké barvy. Nejlepší je základních sedm, pro začátek není dobrá černá.


Nakonec uvedu pár rad, kterých byste se měli držet...

  • Nehádejte, co by vysílač mohl 'předávat'.
  • Nechte své myšlenky bloudit pokud možno zcela volně.
  • Jakmile uvidíte nějaké obrazy, nezapuzujte je, jako nápady své vlastní mysli.
  • Poohlížejte se po myšlenkách, které přichází odnikud - hlavně po těch, které se objevují náhle.
  • Pokud děláte poznámky, tak svá pozorování popisujte do nejmenších detailů, ale nic nezveličujte a nic si nevymýšlejte.
  • Nezoufejte, když žádné obrazy nepřijmete nebo když nebudou přesné. Snažte se dál a nakonec to dokážete.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář